пʼятниця, 25 березня 2016 р.

İphone'larda Ebeveyn Kontrolü İçin En İyi Program

Geleceğin sağlıklı bireylerini yetiştirmek için mücadele veren anne ve babaların en büyük yardımcısı şüphesiz ebeveyn kontrol programlarıdır. Özellikle gelişim çağındaki çocuklar kendilerini bulma arayışında yanlış bir hamle olsa da ebeveynleri ile aralarına olabildiğince mesafe koymaya çalışırlar. Ebeveyn kontrol programları yaşanan iletişim problemi ya da diğer sebepler yüzünden çocukların yaptıkları hakkında endişelenen ebeveynlere kesin ve hızlı bir çözüm sunar.
Eğer çocuklarınızın cep telefonlarını ya da cep telefonları üzerinden çocuklarınızı izlemeye, hatta bunu bilgisayar kullanımlarında devam ettirmeye ihtiyacınız varsa mSpy size en iyi çözümü sunacaktır. En popüler casus uygulamalardan olan mSpy, şu anda kullanılan büyük telefon markalarının üzerinde problemsiz bir şekilde çalışır. Bu sayede çocuğunuz ilerleyen günlerde cep telefonunu değiştirse bile mSpy'ı tekrar yükleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca özel bir bağlantı gerektirmez. Cihazın kendi internet bağlantısı üzerinden olduğu kadar kablosuz ağlar üzerinden de verileri size ulaştırabilir.
mSpy aynı zamanda eksiksiz bir takip çözümü sunar. İhtiyacınız her neyse, basit özellikler ya da gelişmiş bir teknoloji, mSpy'da bunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Çünkü tek bir üründe size her şeyi sunmasına ek olarak sadece ihtiyacınız olan, kullanacağınız özelliklere para ödeyin diye farklı özelliklere sahip paketler halinde satılmaktadır. Paketlerin sunduğu özelliklere ve açıklamalarına detaylı bir şekilde satın alma sayfasından ulaşmak mümkün.
mSpy'ı satın aldıktan sonra takip etmek istediğiniz cihaza mSpy'ı yüklemelisiniz. İphone'lardaki güvenlik önlemleri yüzünden casus uygulamalarının tam olarak çalışabilmesi için cihazın jailbreak yapılması gerekiyor. Ama jailbreaksiz iPhone takibi için özel bir paket satın alma şansınız da var. Jailbreak işlemini internette ücretsiz olarak dağıtılan ve hakkında detaylı rehberlerin bulunduğu ek bir yazılım ile halletmeniz ve daha sonra mSpy'ı iPhone'a kurmanız yarım saati geçmeyecektir. Mspy'ın kurulumuysa tek başına yalnızca dakikalar içerisinde tamamlanmaktadır.

Ebeveyn kontrol yazılımlarından maksimum verim almak için cihaz sahibinin bu işlemden haberi olmamasını sağlamak isteyebilirsiniz. mSpy gibi casus yazılımların büyük avantajlarından biri fark edilmeden çalışabilmesi. Böylece çocuğunuz izlendiğini bilerek normalde olduğundan farklı davranmaz ve her zamanki davranışlarını sürdürür. Tabii gizlice yaptığınız takip işlemlerinde yasal hakka sahip olmanız gerekeceğini unutmayın.

Немає коментарів:

Дописати коментар