понеділок, 28 березня 2016 р.

Çocuğumun Belirli Numaralarla İletişim Kurmasını Nasıl Engellerim?

Çocuklara cep telefonu verdiğinizde, bu telefonları kullanırken herhangi bir tehlikeyle karşılaşmadığından emin olmak istersiniz. Bunun içinse ilk önceliğiniz uygun bulmadığınız numaralardan gelen aramaları engellemek olmalı.

mSpy casus uygulaması ile olabilecek en etkili şekilde numara engelleme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bunun yanında ihtiyacınız olabilecek birçok takip özelliğine de sahip olursunuz. Birbirini destekleyen takip özellikler ve numara engelleme kapasitesi ile çocuğunuzun onlar için kötü olacak kişilerle görüşüp görüşmediğini görebilir, bu görüşmelerinin önüne kesin bir şekilde geçebilir ve rehber kayıtlarına dahil diğer pek çok bölüme erişim sağlayabileceğiniz için engellenen kişilerin başka numaralarla çocuğunuzu aramadığından emin olabilirsiniz. Engellenebilen numara sayısında herhangi bir sınır bulunmaması büyük bir artı. Bu sayede asla bir numarayı engellemek için başka bir numaranın engelini kaldırmak zorunda kalmayacaksınız. Tabii ne zaman isterseniz engellenmiş bir numaranın engelini kolaylıkla kaldırabilirsiniz.


Çocuklarla uzun tartışmalara girmemek ve adeta savaşmamak için bazen onlardan gizli bir şekilde hayatlarına dair önlemler almak gerekebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda çocukların cep telefonlarına uzaktan erişim sağlayabilmek önemlidir. Çocuklarınıza takip edildiklerini söylemeniz bile gerekmez. Cihazlarında böyle bir uygulama çalıştığından siz söylemedikçe haberleri olmayacak. mSpy'ı takip etmek istediğiniz cihaza kurduktan sonra, mSpy'ın internet sitesinde bulunan kontrol paneli içerisinde gelen arama sınırlaması bölümünü bulabilirsiniz. Eğer uygulamayı satın almadan önce panelin size hangi imkanları sunduğunu merak ediyorsanız sitenin üzerinden demo paneline ulaşabilirsiniz.

Aynı kontrol paneli üzerinden mSpy'ın sunduğu bütün özellikleri yönetebilecek ve topladığı verileri görebileceksiniz. Kendi cihazlarınıza yazılım yüklenmesini gerektirmediği ve internet tarayıcılarından ulaşılabildiği için cep telefonları, kişisel bilgisayarlar, tabletler ya da laptoplar ile sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. İhtiyacınız olmayan özellikleri almak zorunda olmamanız da en büyük artılardan biri. mSpy farklı ihtiyaçlar için farklı paketler halinde satın alınabilir. Genellikle ev paketi takip işlemine başlamanız için yeterlidir.


Panel üzerinden kolaylıkla kontrol edilebilen mSpy ile çocuğunuz arkaplanda ne olduğunu bile bilmeden gündelik hayatına devam edecek, ama siz onların cihazlarında olup biten her şeyi görebilecek ve istemediğiniz durumların önüne geçebileceksiniz.

Немає коментарів:

Дописати коментар