вівторок, 29 березня 2016 р.

Çocukların iPhone Whatsapp ve SMS İletişimini İzlemek

Bütün ebeveynler çocukları için en iyisini ister. Onlara iPhone gibi son teknoloji ürünü akıllı telefonlar almak da buna dahil. Ama kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi gereken çocukların her zaman yanlarında olup iPhone Whatsapp mesajlarını ve SMS'lerini takip etmek, onları korumak imkansız. Bu yüzden yanlarında olmasanız bile onlara göz kulak olmaya devam etmenizi sağlayacak bir yardımcıya ihtiyacınız var.
Çocukların iPhone'larından yolladıkları ve aldıkları bütün mesajları mSpy casus uygulaması sayesinde hiç zorlanmadan izleyebilirsiniz. Bunun için özel bir efor sarf etmeniz gerekmez ve size yüksek maliyet çıkarmaz. Çocukların Whatsapp gibi sohbet uygulamalarını ve normal metin mesajlarını takip edebileceğiniz ev paketi ihtiyacınız olan her şeyi size sunacaktır. İnternette aynı işlevi bedava olarak yerine getirdiğini söyleyen yazılımlara güvenmenizi tavsiye etmeyiz. Bu yazılımların fark edilmeden ve kesintisiz çalışmalarını sağlamak külfetli bir iştir. Bedava yazılımların bu hizmeti hakkıyla vermesi mümkün olmadığı gibi çoğu durumda yüklendikleri cihaza zarar verir ya da cihazda bir casus uygulama çalıştığının anlaşılmasına sebep olurlar. Eğer casus yazılım kullanmak istiyorsanız ufak bir miktarı gözden çıkarmalısınız. Ek olarak bazı yasal zorunluluklardan dolayı reşit olmamış çocuklarınızınki dışında cihazlara yüklerken cihaz sahibinin rızası gerekebilir; ama çocuğunuzun cihazına yüklüyorsanız ondan izin almak ya da ona haber vermek zorunda değilsiniz.
Mspy'ın yüklemesi de kolaydır:
  1. İhtiyacınıza uygun mSpy paketlerinden birini alın.
  2. Çocuğunuzun iPhone'unu jailbreakli hâle getirin.
  3. mSpy'ı takip etmek istediğiniz cihaza indirerek yükleyin.
Bu adımları yerine getirdiğiniz anda cihazı izlemeye başlayabileceksiniz. Kontrol paneline girdiğinizde Whatsapp mesajları ve metin mesajları dışında cihazdan daha pek çok farklı veriyi çektiğini göreceksiniz. GPS konum takibi, internet geçmişi, fotoğraflar ve videolar, tuş vuruşu kayıtları, diğer anında mesajlaşma uygulamalarındaki sohbetler ve paylaşımlar, arama kayıtları, rehber girdileri... mSpy tam donanımlı bir casus yazılım ve en iyi ebeveyn konrol hizmetlerinden birini verdiği için bunlar gibi pek çok özelliği bir arada bulabileceksiniz. Hem de ekstra hiçbir çaba sarf etmeden. Verileri ister toplandığı anda, ister vakit bulduğunuzda topluca internete bağlanabilen herhangi bir cihazdan inceleyebilirsiniz.

Çocukların mesajlaşma alışkanlıklarını kontrol altında tutmanın önemi yadsınamaz. Bunu başarılı bir şekilde yapabilmenin yoluysa gelişen teknolojiyle birlikte kendisini güncelleyen ve çocuklar arasındaki trendleri iyi takip eden bir casus yazılım kullanmaktan geçiyor.

Немає коментарів:

Дописати коментар